Wat is het verschil tussen een bounty eiland en een bounty strand?
arrow_drop_up arrow_drop_down
in Blogs
Sharing is caring

Wat is het verschil tussen een bounty eiland en een bounty strand?

In dit blog leggen we je het verschil uit tussen een bounty eiland en een bounty strand. Om een goede onderscheiding te maken hebben we de twee begrippen gedefinieerd.

Wat is een bounty strand precies?

Eigenlijk is er geen extreem lange uitleg nodig om te beschrijven wat een bounty strand precies is. Met een bounty strand bedoelen we een hagelwit strand dat gepaard gaat met prachtig helder zeewater. Vaak omringt door palmbomen. De naam Bounty is afkomstig van het populaire chocoladesnoepje met kokosvulling. Voorheen werden in commercials de chocoladesnacks aantrekkelijk aangeboden op de meest bijzondere stranden en tropische eilanden. Eigenlijk is een bounty strand een paradijselijk strand waar je zonder zorgen kunt genieten van de prachtige natuur. Een droom voor iedere reiziger. Voor de mooiste bounty stranden hoef je trouwens helemaal niet naar Afrika of het Caribisch gebied, want in Europa heb je ze ook!

bounty eiland en een bounty strand - Bountystranden.nl

En wat is dan een bounty eiland?

De naam zegt het eigenlijk al, een eiland met een hagelwit strand, palmbomen gelegen midden in de oceaan. Oftewel, een tropisch eiland in de zon. Elk bounty eiland heeft zijn eigen schoonheid en charme, maar toch zijn er twee dingen die alle bounty eilanden gemeen hebben. Ze hebben oogverblindende witte stranden en zijn omringd door de zee.

Het verschil tussen een bounty eiland en bounty strand is dat je een bounty strand ook op het vaste land kan vinden.

Wist je trouwens dat de bounty-eilanden echt bestaan?

Deze eilandengroep hoort bij de Zuid-Antarctische eilanden van Nieuw-Zeeland. Hier leven grote groepen zeeberen, albatrossen en pinguïns. Daarnaast is het de enige plaats ter wereld waar de Bounty-aalscholver voorkomt. Een bezoek brengen aan de bounty-eilanden is niet mogelijk, de natuur is beschermd en het is verboden om de eilanden te bezoeken. De eilanden zijn ook niet zo mooi als de naam doet vernoemen. Tijd om dus opzoek te gaan naar de echte bounty eilanden!

Boek hier je droomvakantie - Bountystranden.nl

Reactie plaatsen

Griekenland all-in voor € 492

5 sterren ALL INCLUSIVE vakantie naar Griekenland, met glijbanen én vlakbij het strand. Perfect dus!

Luxe vakantie Thailand €605!

Geniet 9 dagen van ongekende luxe in Thailand. Deluxe kamer, ontbijt, vlucht van Amsterdam.

Goedkoop reizen naar het prachtige Mauritius - bountystranden.nl

Paradijselijk Mauritius € 983

Geniet 9 dagen nonstop op dit bounty eiland! Inclusief vlucht, hotel en halfpension voor € 983